Deel je kennis

In de samenleving van vandaag is verandering een nieuwe vaste waarde geworden, meer dan dat zogenaamde vaste waarden daadwerkelijk voort blijven duren. Terwijl we ondersteuning bieden aan kunstenaars en aan hun kunstenaarschap in deze snel veranderlijke tijd, is het nodig om deze veranderingen dicht op de huid te zitten, te monitoren en van reacties te voorzien.

SEA Foundation is nonprofit organisatie die geleid wordt door artiesten en die direct aandacht besteedt aan de ondersteuning van kunstenaars, curatoren en schrijvers. We willen een brug vormen tussen jonge, getalenteerde artiesten en al gevestigde professionele kunstenaars die we allemaal zien als peers. SEA Foundation zet in op samenwerking, en is verbonden met zowel een internationaal als een lokaal goed netwerk.

Om de veranderende parameters vast te stellen, bij te houden en op een goede manier te beantwoorden zijn we voortdurend aan het zoeken naar input. Om die reden delen we niet alleen onze ervaring en kennis van de kunstsamenleving, maar we betrekken ook kennis vanuit andere vakterreinen. Dit doen we om de kennis van het kunstgebied te verdiepen, om de visuele kunsten uit te dragen en te ondersteunen en om op tijd mogelijkheden te onderkennen die doorgegeven kunnen worden.

Ben je een kunstenaar, curator of schrijver, of ben je als professional op een ander veld van kunst actief, en ben je daarnaast bereid om jezelf aan Sea Foundation te verbinden en je kennis te delen bijvoorbeeld door een gastblog te schrijven? Of wil je deelnemen aan een van onze programma’s of wil je een nieuwe cursus ontwikkelen? We zien alle nieuwe input, samenwerking en ondersteuning met plezier tegemoet. Dus, voel je vrij om een bijdrage te leveren en sluit je aan bij SEA Foundation.

Investeer

Zelfs voor een kleine stichting die door artiesten wordt geleid is financiële ondersteuning belangrijk. Deze ondersteuning maakt het mogelijk dat we onze doelen kunnen bereiken, om artiesten te helpen hun projecten te realiseren, nieuwe kunstwerken te vervaardigen en publicaties uit te geven. Er zijn verschillende mogelijkheden om een van onze projecten of een kunstenaar te ondersteunen.

Crowdfunding heeft zich in recente jaren ontwikkeld als een goed middel om visuele kunsten te ondersteunen en om je eraan te verbinden, ondanks het feit dat er geen rentes en premies aan verbonden zijn. En daarom, voor degenen die overwegen investeringen te doen: waarom zou je niet investeren in kunst en kunstproductie? SEA Foundation heeft methodes bedacht om financiële ondersteuning mogelijk te maken die op maat zijn gemaakt om de kunstpraktijk en de producties van hedendaagse kunst te ondersteunen.

Alsjeblieft, neem contact met ons op zodat we je beter kunnen informeren. We zullen zeker kunnen voorzien in een voorstel met gunstige en attractieve condities. We zijn ervan overtuigd dat we een interessante mogelijkheid kunnen aanbieden en Jan Willem van Rijnberk, Voorzitter van SEA Foundation, is ziet ernaar uit om kennis te maken.

Donate now

SEA Foundation wordt op dit moment niet structureel gesponsord. Al onze activiteiten worden ondersteund door de vrijwillige bijdragen van een team van enthousiaste leden. Om die reden vragen we om ondersteuning aan een grote bandbreedte aan partners uit de publieke en particuliere sector die essentieel zijn voor het slagen van onze inzet. Je kunt bijdragen in Euro / US dollar en eventueel ook in Bitcoins.