Actueel

SEA Foundation verzorgt cursus- en lesprogramma’s voor artistiek onderzoek, experiment, ontdekking en productie. Hieruit ontstaat tevens een doorlopend publiek toegankelijk programma van tentoonstellingen, film screenings, lezingen, workshops en publicaties. We willen de gangbare percepties en overtuigingen van wat als hedendaagse kunst wordt gezien ter discussie stellen en opnieuw definiëren.

SEA Foundation is een veilige haven voor professionele visuele kunstenaars, curatoren en schrijvers van over de hele wereld. Het is een plek waar men zich thuis voelt.

SEA Foundation is wendbaar, alert en altijd dicht op de huid niet alleen in Tilburg maar ook ver daarbuiten. In welke vorm dan ook onze activiteiten zijn gemaakt om bezoekers met kunst te verbinden.

Support

SEA Foundation is een non-profit organisatie die drijft op een collectief van vrijwilligers en een warm netwerk. Momenteel ontvangt SEA geen structurele financiering van grote fondsen. Daarom zoeken wij steun van partners uit zowel de private als publieke sector, die inherent zijn aan het succes van onze activiteiten.

Nu

Meer